Miercuri, 18 Martie 2020 09:48

  Suport pentru cadre didactice https://digital.educred.ro/

  Scris de
  Suport pentru cadre didactice   https://digital.educred.ro/

  Acest spatiu a fost creat pentru toti profesorii care doresc sa valorifice noile tehnologii în activitatile de învatare cu elevii, valorificând experienta si rezultatele obtinute pâna acum în proiectul CRED (site si pagina Facebook). Ne dorim astfel sa contribuim la dezvoltarea competentelor cadrelor didactice de a utiliza si de a dezvolta resurse educationale deschise (RED).

  În egala masura, asteptam ca în timp acest spatiu sa sustina comunitati de învatare dedicate resurselor educationale deschise.

  Daca ai nevoie de sprijin privind instrumente online disponibile pe care le poti folosi în activitatile de învatare la distanta cu elevii tai, te rugam sa vizitezi sectiunea Instrumente online pentru activitatile de învatare. Aceasta sectiune se va dezvolta în urmatoarea perioada cu contributii ce valorifica programul de formare din proiectul CRED, dar si cu alte contributii de la colegii tai.

  Daca doresti sa împartasesti colegilor din experientele tale valoroase, fie în valorificarea unor instrumente online pentru activitati de învatare cu elevii, fie în folosirea unor platforme de învatare sau instrumente de comunicare, te rugam si participi la comunitatile de învatare din sectiunea Grupuri de sprijin colegial. Pentru transmiterea unei resurse educationale deschise, te rugam sa folosesti instrumentul de aici .

  Pentru alte propuneri, inclusiv de grupuri de bune practici în educatie, ne puteti scrie la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

  #credîneducatie #împreuna

   

  Programul Atelierelor webinar CRED

  Atelierele vor fi difuzate pe canalul YouTube Educred

  • Joi, 19 martie ora 10.00 : Utilizarea Teams/Office365

  • Vineri, 20 martie ora 11.00 : Utilizare Google Meet

  • Luni, 23 martie ora 11.00: Utilizare Zoom

  • Marti, 24 martie ora 11.00 Utilizare Livresq

  • Miercuri 25 martie ora 11.00 Utilizare Google Classroom

  Daca sunt solicitari de sesiuni de acest tip si pentru alte instrumente digitale online, va rugam si ne contactati la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

  Ultima modificare Miercuri, 18 Martie 2020 09:54
  © 2017 Casa Corpului Didactic Brasov. Toate drepturile rezervate.

  Please publish modules in offcanvas position.