Imprimă această pagină
Miercuri, 20 Ianuarie 2021 11:58

INVITATIE la evenimentul online „Activitatile de formare CRED. Povesti de succes”

Scris de

Draga coleg din marea Comunitate CRED,

 

 ”Scoala cea buna este aceea in care si scolarul  il invata pe profesor.”  A spus-o Nicolae Iorga.

Si, da, chiar asa este.

Asa suntem si noi, cei din marea Comunitate CRED (formatori, cursanti, experti, echipa de implementare si management, toti, deopotriva): intr-un permanent schimb de energii si informatii, de stari si emotii, de experiente, invataturi si invataminte, de forte vitale, de noi deprinderi si mai vechi inzestrari, de mici particularitati care fac adeseori marea diferenta…

Inca de la inceput, am inteles cu totii ca impreuna crestem mai repede, mai bine, mai frumos si mai destoinic(i). 

In acest spirit, ne face o mare placere sa va invitam azi, miercuri, 20 ianuarie, orele 16:00-18:00, pe pagina de Facebook ”Proiectul CRED”, la un nou eveniment marca ”Proiectul CRED” in care vorbim si impartasim din povestile de succes din activitatile de formare ale proiectului nostru, ”Curriculum Relevant, Educatie Deschisa pentru toti” - CRED.

Mai mult ca oricand, motto-ul lui Huckleberry Finn, ”Ai incredere in neprevazut”, poate deveni motto-ul zilelor pe care le traim si, de aceea, suntem convinsi ca astfel de evenimente, care ne aduc laolalta, ne incheaga ca echipa, ne motiveaza pentru mai departe si ne aduc mai aproape noi orizonturi, lucru de care avem nevoie... tot mai mult ca oricand!

Daca simtiti imboldul de a invita la aceasta noua experienta de invatare si alti colegi sau membri din cadrul comunitatii in care va desfasurati activitatea, va trimitem si link-ul catre pagina de Facebook special creata pentru evenimentul de azi, ”Activitatile de formare CRED. Povesti de succes” :www.facebook.com/events/758189988168310

 

Ne vedem dupa-amiaza, pentru a descoperi, impreuna, noi dimensiuni si valente ale universului CRED... in cuvinte, povesti si imagini, in metafore, cifre si statistici, in lectii de viata, sintagme si strategii, dar si in ... imnuri, dulceata, drumuri de schimbare si echipe reinventate.

Pe curand!

 

Colegii din marea Comunitate CRED

Ultima modificare Miercuri, 20 Ianuarie 2021 12:03