Imprimă această pagină
Luni, 16 Mai 2022 08:33

Sunteti invitat la webinarul „Resurse educationale digitale: realizare, utilizare, evaluare”

Scris de

Stimati colegi,

Ne face o deosebita placere sa va invitam, miercuri18 mai 2022, orele 17:00 – 18:30, la webinarul „Resurse educationale digitale: realizare, utilizare, evaluare”, destinat cadrelor didactice care predau in invatamantul preuniversitar primar si gimnazial.

Webinarul va fi transmis LIVE pe pagina Facebook „Proiectul CRED” si pe pagina dedicata evenimentului – click pentru acces

 

Evenimentul este organizat cu ocazia „Saptamanii Guvernarii Deschise – OpenGoWeek” si se adreseaza fiecaruia dintre dumneavoastra.

In cadrul webinarului, veti descoperi instrumente si resurse educationale deschise (RED) realizate pentru profesorii din invatamantul primar si gimnazial, in cadrul CRED, ca parte a sprijinului metodologic oferit de proiect in aplicarea noului Curriculum national.

Expertii invitati vor prezenta strategii si exemple  de utilizare a RED, in vederea pregatirii elevilor de gimnaziu pentru Evaluarea Nationala de la clasa a VIII-a si aplicatii practice privind utilizarea RED- in procesul de invatare si evaluare, centrate pe formarea, exersarea si dezvoltarea competentelor elevilor.

Bineinteles, puteti transmite invitatia tuturor colegilor din comunitatile dumnevoastra.

Va asteptam.

Colegii din echipa CRED