Luni, 30 Martie 2020 18:00

  Ministerul Educatiei si Cercetarii a publicat un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor sustine examenele nationale

  Scris de

   

   

  30.03.2020

  Informare presa

   

  Ministerul Educatiei si Cercetarii a publicat un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor sustine examenele nationale

   

  In contextul suspendarii cursurilor, pentru pregatirea elevilor in vederea sustinerii examenelor nationale, Ministerul Educatiei si Cercetarii a publicat pe site-ul https://rocnee.eu/testeantrenament/ un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor sustine examenele nationale.

  Resursele de antrenament tip test realizate impreuna cu Centrul National de Evaluare si Examinare respecta modelul subiectului de examen. Scopul acestora este acela de a exersa în aceasta saptamana si de a continua efortul în vederea ob?inerii unor rezultate bune la viitoarele examene.

  Baremele de evaluare si de notare vor fi publicate pe acelasi site, vineri, 3 aprilie 2020. Rolul acestora este de autoevaluare si calibrare a felului in care s-au redactat raspunsurile.

  Totodata, in cadrul emisiunilor Telescoala vor fi prezentate unele solutii ale acestor teste de antrenament, cu explicatiile necesare pentru a intelege cat mai bine raspunsurile din baremele de evaluare si de notare.

   

  © 2017 Casa Corpului Didactic Brasov. Toate drepturile rezervate.

  Please publish modules in offcanvas position.