Joi, 30 Iulie 2020 15:41

  Inscrieri inchise: ”Instrumente pentru sustinerea procesului educational online” Seria II- 12 ore- curs gratuit - inscrieri in limita a 250 de locuri pentru perioada 07-11.09.2020

  Scris de

  Deoarece s-a atins numarul de 250 de locuri, inscrierile pentru acest curs s-au inchis.

  Va asteptam sa va inscrieri la webminariile CCD Brasov:

  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdUkAPFCoVDkAHwOd7fyOV2waXPSkXoiRQ8ORatOZlKzMRb_Q/viewform?usp=sf_link

  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfU8e_SUulQzglKgZr6vTJekCbCMtQ_ZM4lwYxYstmU_gk3VA/viewform

  https://forms.gle/ZLpZ6MFdDLAgACew8

  https://forms.gle/AyLpDQgNjGdUnXTDA

   

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   

  Casa Corpului Didactic Brasov va organiza online in perioada 07.09-11.09.2020, programul de formare ”Instrumente pentru sustinerea procesului educational online” - 12 ore

   Înscrierile se fac pe baza formularului generat pe acest link: https://forms.gle/JmBNufTcCL39Kwe68 , pana in data de 15.08.2020, ora 16. (sau in limita a 250 de locuri).

  In cadrul programului de formare vor avea loc urmatoarele intalniri online, sub forma de webinar:
  - 07.09.2020, intre orele 16-20
  - 08.09.2020, intre orele 16-20
  - 11.09.2020, intre orele 16-20
  Programul de formare ”Instrumente pentru sustinerea procesului educational online” cu durata de 12 ore, vizeaza dezvoltarea urmatoarelor competente:
  - Dezvoltarea capacitatii de utilizare adecvata a platformelor educationale online.
  - Formarea competentelor de a proiecta continuturile si materialele suport utilizate in programele de educatie/formare prin aplicatii online.
  - Dezvoltarea si perfectionarea abilitatilor de aplicare a noilor tehnologii ale Internetului in imbunatatirea practicilor si metodelor de predare/invatare/evaluare.
  - Integrarea resurselor in format digital in curriculumul implementat la clasa, prin proiectarea, desfasurarea si evaluarea situatiilor educative asistate de calculator.
  - Formarea capacitatii de analiza a relevantei si utilitatii variatelor tipuri de resurse si instrumente digitale pentru atingerea rezultatelor asteptate ale invatarii.

  Link-urile de acces vor fi trimise pe e-mail participantului (gmail), dupa validarea formularului de inscriere, cu o zi inainte sau in ziua cursului, de catre formatorul cursului ( prof. Silea Anda).


  CCD Brasov elibereaza adeverinta de participare doar pentru cadrele didactice care au parcurs integral programul, pe baza raportului platformei generat pentru fiecare sesiune de instruire si realizarea temelor din portofoliul evaluarii finale.

  Nu sunt acceptate la instruire cadrele didactice care se logheaza cu alte conturi decat cele personale.

   

  Nota 1: In cazul în care nu va veti da consimtamântul asupra faptului ca veti intra in videoconferinta si asupra inregistrarii acesteia, nu veti putea parcurge cursul de formare.

  Nota 2: Cursul de formare este destinat exclusiv personalului didactic din Judetul Brasov 

  Ultima modificare Joi, 13 August 2020 17:00
  © 2017 Casa Corpului Didactic Brasov. Toate drepturile rezervate.

  Please publish modules in offcanvas position.