Vineri, 31 Iulie 2020 15:05

  Inscrieri inchise: Instruirea cadrelor didactice pentru utilizarea Google Classroom – pasi pentru profesor si elev - webinar 10.09.2020 intre orele 14-16

  Scris de

  Inscrierile s-au inchis deoarece s-a atins numarul de 250 de persoane care pot accesa platforma pentru aceasta sesiune de formare.

   

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Casa Corpului Didactic Brasov va organiza online in data de 10.09.2020, intre orele 14-16, webinarul ”Instruirea cadrelor didactice pentru utilizarea Google Classroom – pasi pentru profesor si elev ” cu durata de 2 ore

  Înscrierile se fac pe baza formularului generat pe acest link: https://forms.gle/ZLpZ6MFdDLAgACew8 , pana in data de 28.08.2020, ora 16 (sau in limita a 250 de locuri).

  Webinarul ”Instruirea cadrelor didactice pentru utilizarea Google Classroom – pasi pentru profesor si elev ” vizeaza urmatoarele competente:

  - Crearea claselor virtuale si gestionarea lor.
  - Gestionarea activitatii în clasa virtuala din perspectiva profesorului si a elevului.
  - Utilizarea serviciilor G-Suite pentru educatie integrate în Google Classroom.

   

  Link-urile de acces vor fi trimise pe e-mail participantului (gmail), dupa validarea formularului de inscriere, cu o zi inainte sau in ziua cursului, de catre formatorul cursului ( prof. Sibechi Viorica).

  Nu sunt acceptate la instruire cadrele didactice care se logheaza cu alte conturi decat cele personale.

  Nota 1: In cazul în care nu va veti da consimtamântul asupra faptului ca veti intra in videoconferinta si asupra inregistrarii acesteia, nu veti putea parcurge webminar-ul.
  Nota 2: Webminar-ul este destinat exclusiv personalului didactic din Judetul Brasov
  Nota 3: Nu se elibereaza adeverinta pentru participarea la webminar

  Ultima modificare Marți, 25 August 2020 11:48
  © 2017 Casa Corpului Didactic Brasov. Toate drepturile rezervate.

  Please publish modules in offcanvas position.