Imprimă această pagină
Luni, 22 Februarie 2021 10:11

Dispozitive mobile utilizate ca instrumente educationale. - Seria IV- 12 ore- curs gratuit - inscrieri in limita a 30 de locuri pentru perioada 15-29.03.2021

Scris de

Casa Corpului Didactic Brasov va organiza online in perioada 15.03-29.03.2021, programul de formare ”Dispozitive mobile utilizate ca instrumente educationale. ” cu durata de 12 ore

Înscrierile se fac pe baza formularului generat pe acest link: https://forms.gle/13sf13b3zAP2bVSK9  , pana in data de 10.03.2021, ora 16 sau în limita locurilor disponibile maxim (30 de locuri).

Pentru a se valida inscrierea online, cadrul didactic trebuie sa trimita la CCD Brasov urmatoarele documente pana in data de 10.03.2021, ora 16 (scanate intr-un singur pdf, la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.):

-formular individual de inscriere la programele de formare continua in anul scolar 2020 -2021 ( formular atasat la acest mesaj)
-copie dupa CI/BI ;
-copie certificat de nastere ;
-copie certificat de casatorie;
-copie dupa actul de studiu cu specialitatea (diploma de bacalaureat / studii universitare);
-adeverinta de încadrare de la unitatea scolara ( se completeaza direct pe formularul de înscriere);
-copie dupa ultimul grad didactic obtinut.

În cadrul programului de formare vor avea loc urmatoarele întâlniri online, sub forma de webinar:
- 15.03.2021, între orele 16-20
- 22.03.2021, între orele 16-20
- 29.03.2021, între orele 16-20

Programul de formare ”Dispozitive mobile utilizate ca instrumente educationale.” cu durata de 12 ore, vizeaza dezvoltarea urmatoarelor competente:

- Identificarea conexiunilor dintre informatica si societate
- Elaborarea creativa de produse informatice
- Învatarea colaborativa prin folosirea platformelor
- Utilizarea responsabila si eficienta a tehnicii de calcul si a Internetului
- Partajarea jocurilor de învatare, elaborarea testelor interactive


Fisa programului de formare detaliata : http://www.ccdbrasov.ro/index.php/cursuri-avizate-m-e-n/item/577-dispozitive-mobile-utilizate-ca-instrumente-educationale-aplicatii-online-pentru-crearea-si-partajarea-materialelor-multimedia-in-cadrul-invatarii-de-acasa 
Link-urile de acces vor fi trimise pe e-mail participantului (gmail), dupa validarea formularului de inscriere, cu o zi inainte sau in ziua cursului, de catre formatorul cursului (prof. Sibechi Viorica).

CCD Brasov elibereaza adeverinta de participare doar pentru cadrele didactice care au parcurs integral programul, pe baza raportului platformei generat pentru fiecare sesiune de instruire si realizarea temelor din portofoliul evaluarii finale.
Nu sunt acceptate la instruire cadrele didactice care se logheaza cu alte conturi decât cele personale.

Nota 1: In cazul în care nu va veti da consimtamântul asupra faptului ca veti intra in videoconferinta si asupra inregistrarii acesteia, nu veti putea parcurge cursul de formare.

Nota 2: Cursul de formare este destinat exclusiv personalului didactic din Judetul Brasov