Vineri, 16 Septembrie 2022 17:34

  Link inscriere cursanti pentru programul de formare: „Abilitarea curriculara a cadrelor didactice din învatamantul primar pentru clasa pregatitoare”

  Scris de

  Dat fiind faptul ca în anul scolar 2022 - 2023 la clasa pregatitoare sunt încadrate în judetul Brasov cadre didactice care nu au parcurs un program de formare specific acestui nivel de scolarizare, este necesara abilitarea acestora în vederea implementarii noului curriculum. Aceasta dezvoltare profesionala va fi furnizata grupului tinta prin participarea la programul de formare cu titlul „Abilitarea curriculara a cadrelor didactice din învatamantul primar pentru clasa pregatitoare”. Noutatile referitoare la scolarizarea copiilor de 6 ani fac referire la proiectarea activitatii didactice din perspectiva abordarii interdisciplinare si a învatarii integrate la clasa pregatitoare.

  Link de inscriere online: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeK3d9wrqZt20IQnXAIbEA22G9U71NXOBwrOtRUluSH3qzJKA/viewform?usp=sf_link 

  Nota: La acest program de formare se pot înscrie DOAR CADRELE DIDACTICE CARE PREDAU în anul scolar 2022-2023 LA CLASA PREGATITOARE si care NU AU FOST ABILITATE ÎN ACEST SENS.

          Termenul de inscriere este pana la data de 19 septembrie 2022 ora 16:00

   

  © 2017 Casa Corpului Didactic Brasov. Toate drepturile rezervate.

  Please publish modules in offcanvas position.