Joi, 08 Septembrie 2022 12:03

  OFERTA PROGRAME DE STUDII DE CONVERSIE PROFESIONALA PENTRU CADRELE DIDACTICE DIN ÎNVATAMANTUL LICEAL - PROIECT ROSE

  Scris de

  ­

  ­
  ­

  OFERTA PROGRAME DE STUDII DE CONVERSIE PROFESIONALA PENTRU CADRELE DIDACTICE DIN ÎNVATAMANTUL LICEAL

  ­

  Atentie - Termene limita în perioada imediat urmatoare!!

   

  Componenta de interventii sistemice a proiectului ROSE sustine formarea cadrelor didactice din învatamantul liceal de stat, si, în acest sens, poate fi finantata inclusiv participarea acestora în programe de conversie profesionala, dezvoltate în concordanta cu prevederile OM nr. 6.194/ 2012 privind aprobarea Normelor metodologice de organizare si functionare a programelor de conversie profesionala a cadrelor didactice din Învatamantul preuniversitar.

   

  Precizam ca oferta se adreseaza cadrelor didactice din toate liceele de stat, nu doar celor din liceele eligibile pentru granturi ROSE.

   

  Informatii suplimentare cu privire la programele organizate, procedura si calendarul de înscriere se pot obtine de la adresele de internet specificate în oferta, precum si de la institutia de învatamant superior aleasa. Oferta de programe de formare este în curs de actualizare, urmand sa va tinem la curent cu privire la completarile aduse.

   

  Finantarea participarii cadrelor didactice din învatamantul liceal de stat la programele de conversie profesionala se va face prin încheierea de catre Ministerul Educatiei­ UMPFE a unor contracte cu institutiile de învatamant superior, în functie de numarul de cursanti, sumele aferente fiind virate direct catre universitati, si nu catre cadrele didactice participante.

   

  Precizam ca, în afara taxelor de scolarizare, universitatile pot percepe si alte taxe, conform legii, cum ar fi o taxa de înscriere, acestea urmand a fi achitate de catre cadrele didactice. De asemenea, cheltuielile de deplasare la universitatea aleasa, vor fi acoperite tot de catre cursanti.

   

  Pentru eventuale clarificari, poate fi contactata doamna Oana Stefanescu, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

  In atasament gasiti brosura-conversii-universitati.

  Ultima modificare Joi, 08 Septembrie 2022 12:09
  © 2017 Casa Corpului Didactic Brasov. Toate drepturile rezervate.

  Please publish modules in offcanvas position.