Marți, 13 Aprilie 2021 13:52

  Evenimentul online „Formarea CRED: pasul necesar catre activitatea didactica inovatoare sustinuta de competente digitale”

  Scris de

  Vorbim despre Formarea CRED. Online, live, miercuri 14 aprilie

  Cu peste 30.000 de cadre didactice beneficiare ale formarii, dintre care peste 20.000 în ultimul an, formarea CRED reprezinta, în continuare, pasul decisiv pe care profesorii din învatamântul preuniversitar îl pot face catre o activitate didactica inovatoare, sustinuta de competente digitale.

  Miercuri, 14 aprilie, orele 16:00-17:30, aflam mai multe despre acest subiect în cadrul unui nou eveniment online marca ”Proiectul CRED”, transmis live pe pagina de Facebook ”Proiectul CRED”.

  Formatori, cursanti si experti CRED vor vorbi despre programele de formare din cadrul proiectului ”Curriculum Relevant, Educatie Deschisa pentru toti” – CRED, programe adaptate nevoilor actuale ale cadrelor didactice, atât din perspectiva abilitarii curriculare, cât si din cea a formarii/dezvoltarii competentelor digitale.

  Evenimentul* „Formarea CRED: pasul necesar catre activitatea didactica inovatoare sustinuta de competente digitale” va fi unul dinamic, interactiv, fiind bazat pe dialog si schimburi relevante de informatii si idei. De asemenea, gazdele vor raspunde, chiar în timpul evenimentului, la întrebarile transmise de catre cei care asista la transmisiunea live.

  Veti putea afla informatii relevante despre modul în care formarea CRED sprijina, în rândul cadrelor didactice participante la formare, dezvoltarea de noi perspective didactice în abordarea curriculara a disciplinelor predate.

  Veti auzi, direct de la formatori si cursanti CRED, despre interactiunea din timpul cursurilor, despre mediul de învatare deschis din formarea CRED, despre energia, dinamismul, activarea de resurse ce caracterizeaza sesiunile de formare. Despre toate exercitiile ce au ca obiectiv dezvoltarea personala a cursantului, orientându-l totodata pe acesta în ceea ce urmeaza sa faca la clasa, sprijinindu-l în a construi activitati de învatare relevante în sala de clasa, fie aceasta virtuala sau nu.

  Veti descoperi cum va poate sprijini în activitatea didactica experienta pe care proiectul CRED o are, de timp îndelungat deja, în dezvoltarea competentelor digitale ale cadrelor didactice, având în vedere faptul ca, si înainte de pandemie, formarea CRED avea o componenta digitala puternica, cursantii fiind implicati, înca de la începutul formarii, în/prin, si nu despre, contexte de învatare online.

  Veti putea întelege ce înseamna pentru un cadru didactic apartenenta la Comunitatea CRED, comunitate educationala puternica, în cadrul careia profesorii comunica constant, împartasesc bune practici, resurse si experiente, cer si ofera informatii importante si actuale despre procesul educational si, nu în ultimul rând, ofera si primesc sprijin, pe numeroase planuri.

  Prin temele abordate vor fi detaliate subiecte de actualitate si de interes pentru fiecare cadru didactic din nivelurile primar si gimnazial si, de aceea, va invitam sa fiti alaturi de noi la eveniment!

  Nu în ultimul rând, pentru ca numeroase cadre didactice si-au exprimat deja dorinta sau intentia de a beneficia de programele de formare CRED, reamintim aici ca au început înscrierile pentru Seria a 8-a de formare, cursurile urmând sa se desfasoare, exclusiv în format online, în perioada 17 mai – 31 iulie 2021.

  Pentru a aplica, va puteti înscrie online sau prin depunerea unui dosar. Toate detaliile privind înscrierea, dar, mai ales, formularul online de înscriere, pentru judetul Brasov: https://forms.gle/qx8L2LdfJJWnnKZFA 

  Va asteptam cu drag sa veniti alaturi de noi în marea Comunitate CRED!

  *Evenimentul online „Formarea CRED: pasul necesar catre activitatea didactica inovatoare sustinuta de competente digitale” are loc miercuri, 14 aprilie, de la ora 16:00, si poate fi urmarit LIVE pe pagina de Facebook „Proiectul CRED” – click petru acces.

  Ultima modificare Marți, 13 Aprilie 2021 14:07
  © 2017 Casa Corpului Didactic Brasov. Toate drepturile rezervate.

  Please publish modules in offcanvas position.