Joi, 09 Aprilie 2020 10:09

  Scoala Altfel – Cariere în inovatie cu IBM 22 – 30 Aprilie si 04 – 08 Mai 2020

  Scris de
  Scoala Altfel – Cariere in inova?ie cu IBM este un program realizat in parteneriat, intre ReteauaEDU.ro si IBM Romania, cu sprijinul Ministerului Educatiei Nationale. 
   
   
  Timp de 12 zile profesionisti IBM vor fi la dispozitia elevilor si cadrelor didactice pentru a explora tehnologiile ce vor schimba viitorul, carierele in ascensiune si abilitatile soft esentiale pe piata muncii.
   
  Va invitam astfel sa ne sustineti programul si sa recomandati scolilor, liceelor si colegiilor din judetul Brasov sa ia parte la actiunea de pregatire a generatiilor viitorului in inovatie. Asteptam sa ne intalnim in mediul virtual, prin WebEx, cu peste 10.000 de elevi si cadre didactice.
   
  In perioada 22 – 30 Aprilie si 04 – 08 Mai 2020 vor avea loc workshopuri si prezentari online moderate de catre profesionistii IBM Romania. 
   
  Fiind o activitate asociata programului Scoala Altfel, participarea se realizeaza doar in baza inscrierii de catre un profesor coordonator. Elevii nu se pot inscrie individual, fiind necesar ca institutia de invatamant sa faciliteze participarea prin cadrele didactice .
   
   
  Pentru inscrierea claselor este necesara completarea formularului: https://reteauaedu.ro/scoalaaltfelibm/ 
   
   
  Asteptam intrebarile dumneavoastra.
   
  Toate cele bune,
   
  Elena Dochie
   
  Logo
  Elena Dochie | Fundraiser & Influencer
  a: Asociatia Pro Arta Dezvoltare si Cunoastere | Bucuresti: B-dul Camil Ressu nr. 34, bloc. A10, ap. 01 | Arad: B-dul Revolutiei nr. 91, ap. 10 
  e: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | w: asociatiapro.ro 
  m: +40 799.871.108
  Ultima modificare Joi, 09 Aprilie 2020 10:22
  © 2017 Casa Corpului Didactic Brasov. Toate drepturile rezervate.

  Please publish modules in offcanvas position.