Luni, 11 Ianuarie 2021 12:25

  CRED_selectie grup tinta învatamântul gimnazial, judetul Brasov

  Scris de

      Conform Adresei Ministerului Educatiei nr.3781/CRED/06.01.2021 privind selectia cadrelor didactice din învatamântul gimnazial, pentru noile serii ale programului de formare „CRED - Curriculum relevant, educatie deschisa pentru toti - formare nivel II,  învatamânt gimnazial” , se va realiza fie la nivelul unittaii de învatamânt în concordanta cu criteriile de selectie prevazute în ANEXA 2 la prezenta adresa si se va valida de catre conducerea unitatii de învatamânt, fie direct, de catre cadrele didactice, prin accesarea unui formular de înscriere online: https://forms.gle/KkNSWko2jP88zbJq7 

     Formularul online se adreseaza cadrelor didactice din învatamântul gimnazial.

     Conditie obligatorie pentru înscriere - cadru didactic titular/calificat cu statut de suplinitor care sa aiba cel putin definitivarea in invatamant.

                 IMPORTANT! 

      Grupul tinta va fi constituit din cadre didactice calificate din învatamântul gimnazial, disciplinele: Limba si literatura româna, Limba engleza, Limba franceza,  Limba germana,  Limba maghiara, Matematica, Fizica,  Chimie, Biologie, Istorie, Geografie, Religie, Educatie Fizic si Sport, Educatie tehnologic, TIC,  Educatie plastica,  Educatie muzicala si  Stiinte sociale.

      Programul de formare "Curriculum relevant, educatie deschisa pentru toti" poate fi urmat doar o singura data, indiferent de numarul de discipline predate.

      Programul de formare se va desfasura în mai multe serii pe parcursul anilor scolari 2020-2021 si 2021-2022.

      Pentru anumite discipline, seria urmatoare va începe în ianuarie 2021 si se va desfasura doar în format online.

      Prin completarea acestui formular va exprimati intentia de a urma cursul "CRED - Curriculum relevant, educatie deschisa pentru toti”. Veti fi contactat pentru a furniza documentele necesare in vederea finalizarii inscrierii  si participarii la programul de formare pentru disciplina dumneavoastra.

      Toate informatiile continute în prezentul formular sunt confidentiale si vor fi folosite doar în scopul proiectului.

  Cu deosebita consideratie,

  Echipa CCD Brasov

  Ultima modificare Luni, 22 Februarie 2021 10:28
  © 2017 Casa Corpului Didactic Brasov. Toate drepturile rezervate.

  Please publish modules in offcanvas position.