Vineri, 12 Ianuarie 2024 12:48

  Formular de inscriere: Pregatirea profesorilor debutanti

  Scris de

  Inscrierile se fac pe baza formularului online generat de acest link: https://forms.gle/3jPRR5XSquTNMAp17 

  Public tinta vizat:

  Cadre didactice debutante din invatamantul preuniversitar care urmeaza sa sustina examenul national de definitivare in invatamant

  Justificare:

                Implementarea competentelor (in anul 2009) in curriculumul scolar din invatamantul preuniversitar romanesc este strans legata de introducerea competentelor cheie in invatamantul european pentru compatibilizarea sistemelor educationale europene.

              Prin continutul sau, programul de formare continua „Pregatirea profesorilor debutanti” raspunde necesitatilor cadrelor didactice din invatamantul preuniversitar pentru perfectionarea continua si pregatirea examenelor pentru obtinerea gradelor didactice, se incadreaza in cerintele invatamantului romanesc modern (O. Mandrut, 2010, p .5).

              Cursul realizeaza  corelarea intre o abordare preponderent teoretica si una practica in procesul de instruire prin asumarea competentelor (generale si specifice) raportata la competentele cheie ale fiecarei discipline.

              Prezentul curs este o sugestie de optiune inovativa, centrat pe o oferta de instruire in metodele moderne de predare – invatare - evaluare, pentru cadrele didactice din invatamantul preuniversitar.

  Respectandu-se principiul colaborarii, programul de formare este dezvoltat prin parteneriatul inter-institutional dezvoltat intre Inspectoratul Scolar al JudetuluiBrasov, Institutul de Stiinte ale Educatiei si Casa Corpului Didactic Brasov .

  Durata: 40 de ore de formare

  Taxa curs: 193 lei

  Locul de desfasurare a programului: online

  Competente vizate:

  • Competente metodologice
  • Competente de comunicare si relationare
  • Competente psiho- sociale
  • Competente de management al carierei
  • Competente de evaluare a participantilor
  • Competente tehnice si tehnologice
  Ultima modificare Vineri, 12 Ianuarie 2024 12:52
  © 2017 Casa Corpului Didactic Brasov. Toate drepturile rezervate.

  Please publish modules in offcanvas position.